- Odderholm

Go to content

Main menu:

I 1961 fik savværkejer Bloch bygget et træhus på sit savværk i Låsby.
Huset fik han transporteret de knap 20 kilometer til sin nyindkøbte naturgrund i det midtjyske søhøjland med direkte adgang til Gudenåen.
I mange år stod huset på sin bakketop midt i lyngbakkerne med udsigt over Gudenåen og Mossø og var et fælles samlingspunkt for hele familien.
I takt med at generationerne voksede op, voksede også skoven op og erstattede lyngbakkernes åbne vidder.

I dag står huset stort set uændret på sin bakketop mellem graner og løvtræer, stadig med åen som velkendt nabo. Duften af tørt og frisk træ præger stadig indeklimaet. Huset med terrasser og hyggekroge ligger i sol hele dagen, fra den tidlige morgensol står skråt ind i soveværelset til aftensolens sidste stråler oplyser stuens vægge gennem det store vindue. Bad og køkken er moderniseret med respekt for den oprindelige stil. Om vinteren afslører en tynd røgsøjle fra skorstenen, at der er i gang i brændeoven og liv i huset.

Udlejning
I husets soverum er der plads til to voksne og et barn. Bag huset er opført et anneks, der ud over hyggekroge, bord og stole, tillige rummer sovepladser til fire personer og mulighed for yderligere opredning til to personer. I køkkenet er der gaskomfur, ovn, køle- og fryseskab.

Vi udlejer på ugebasis, hverdage eller weekender. I skolernes ferie udlejer vi kun i hele uger. Priser fra kr. 1000,00. Strøm afregnes efter forbrug. Respekter venligst, at huset er kæledyrs- og røgfrit.

 
Back to content | Back to main menu